D1 Portaal

Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Belangrijke overwinning voor de 2e plaats

Fri 20 Apr, 07:44

Door: MB

Zaterdag 14 april Be Quick D2 uit

ONR D1 moest zaterdag tegen Be Quick D2.

Vorige keer werd het thuis voor ONR 2-1 doordat Rolf in de laatste minuut de winnende goal scoorde. Be Quick was ook een kandidaat om 2e te worden net als ONR. We wisten dat het moeilijk zou worden maar toch hadden we er vertrouwen in om te winnen.

Na de warming-up begon de wedstrijd. Eerst ging het wat op en neer en niemand kreeg echt een goede kans. Maar toch kreeg Be Quick een grote kans maar Peter R. redde uitstekend.

Een paar minuten daarna kregen we een vrije trap vanaf ongeveer 20 meter tot het vijandelijke doel. Rolf schoot hem met veel effect en overtuiging over de keeper heen en het stond 0-1.

Vijf minuten daarna maakte Maurits een grote fout achterin, maar de spits van Be Quick schoot via de lat over. Weer ging het spel wat heen en weer maar ONR stond achterin erg goed, en Be Quick kon niet gevaarlijk worden.

Vlak voor rust zette ONR nog even aan. En dit resulteerde in een goal van Bram. Daarna floot de scheidsrechter voor de rust. Ruststand: 0-2.

ONR begon weer fel aan de 2e helft maar kreeg niet echt kansen. Ook Be Quick kan niet gevaarlijk worden dankzij het goede afstoppen van hun sterke voorhoede. Toen we halverwege de 2e helft waren was Andrew even op snelheid langs zijn verdediger. Hij gaf een lage voorzet, maar Jordi kon er niet bij. De keeper had de bal eerst vast maar liet hem daarna weer los. Doordat Jordi goed doorgelopen was op de keeper kon Jordi van dichtbij intikken. En deed dat ook. 0-3.

Veel spelers van Be Quick hadden het al opgegeven maar toch scoorde ze nog de 1-3.

We hadden fel gespeeld en terecht met 1-3 gewonnen, en belangrijke punten voor de 2e plaats gepakt.